Енергоефективність та особливості ринку енергоресурсів в економіці України - Самборський, В. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглядаються причини низької енергоефективності економіки України. Аналізуються особливості ринку енергоресурсів та їх вплив на енергоефективність економіки України.

The causes of low energy efficiency of the economy of Ukraine is considered in the article. The features of energy market and their impact on energy efficiency of the economy of Ukraine is analysed.
Keywords: ресурси енергетичні; попит; пропозиція; регулювання