Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Програмування" - Давидов, Вячеслав Вадимович; Далека, Валентина Дмитрівна; Молчанов, Георгій Ігорович (Форт, 2018)
Дисципліна "Програмування" викладається два семестри. У кожному семестрі передбачено виконання студентами такої кількості лабораторних робіт: − осінній (перший) семестр – 16 лабораторних робіт; − весняний (другий) семестр – 16 лабораторних робіт. За результатами кожної лабораторної роботи студент повинен розробити звіт обсягом 3–8 сторінок, який складається з таких розділів: − тема, мета, індивідуальне завдання для роботи, вибір ідентифікаторів, методів, розробка алгоритмів (до 3 арк.); − схеми алгоритмів (тільки в першому семестрі), схема UML (до 2 арк.); − текст програми і результати її роботи (до 3 арк.); − висновки.
Keywords: методичні вказівки; лінійні програми; циклічні структури; одновимірні масиви; покажчики; макроси; модульне тестування; структуровані типи даних; однозв'язні списки