Інвестиційна політика в умовах антикризового управління економікою - Стригуль, Лариса Станіславівна; Пічугіна, Тетяна Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2006)
Розбудова стабільної та дієздатної ринкової економіки в країні стає можливою тільки за умови подолання кризи політики та економіки, побудови чіткої інвестиційної політики за наявності державної концепції системного переходу до ринкової економіки.

Development of stable and capable market economy in the country becomes possible only under condition of overcoming crisis of policy and economy, construction of precise investment policy at availability of the state concept of system transition to market economy.
Keywords: економіка ринкова; процеси інвестиційні; концепція антикризова