Методика експрес-оцінки ефективності управління товарними запасами підприємства роздрібної торгівлі - Олініченко, Катерина Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті обгрунтовано необхідність проведення експрес-оцінювання ефективності управління товарними запасами в підприємствах роздрібної торгівлі. Запропонована методика дозволяє визначити відсутність або наявність ефективного управління товарними запасами на підприємстві роздрібної торгівлі за трьома основнимиі взаємопов’язаними симптомами.

The article substantiates the need for a rapid assessment of the efficiency of inventory management in the retail industry. A method of rapid assessment to determine the presence or absence of an effective inventory management at the retail outlet in three main interrelated symptoms was proposed.
Rapid Assessment Methodology of retailers’ inventory management effectiveness
Keywords: чистий прибуток; товарні запаси; управління товарними запасами; експрес-оцінювання; ЧП; ТЗ