Теоретико-методологічні підходи дослідження перспектив інноваційного розвитку енергетичних підприємств в Україні - Соколенко, Володимир Анатолійович; Віхляєва, Наталія Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2010)
В роботі досліджено методологічні підходи до визначення стану інноваційних процесів на енергетичних підприємствах з метою прогнозування перспектив їх розвитку на макро- та мікрорівні.

The methodological approaches of determination of the state of innovative processes on power enterprises with the purpose of prognostication of prospects of their development on macro- and microlevels are researched.
Keywords: ресурси паливно-енергетичні; прогнозування; оптимізація; екологія