Проблеми соціально-економічного розвитку підприємств - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Подано тези доповідей науково – практичної конференції за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій та підприємств.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; економіка України; менеджмент підприємств; податкова складова діяльності підприємств; інвестиційні процеси; інноваційні процеси; управління якістю; конкурентоспроможність продукції; конкурентоспроможність підприємств; інформаційні технології в економіці; сучасні технології у навчанні; комерційна діяльність; торговельна діяльність; підприємницька діяльність