Event-маркетинг: сутність та основні характеристики - Космін, Олександр Юрійович; Сусліков, Станіслав Вячеславович; Перерва, Петро Григорович (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2023)
Запропоновано під поняттям «event-маркетинг» розуміти не просто подію, а як виняткову подію. А під «подією» мається на увазі перетворення події за допомогою зовнішніх ефектів в щось абсолютно ексклюзивне з точки зору відвідувачів (споживачів). Сфера event-маркетингу або event-менеджменту включає в себе питання про те, що саме відрізняє справжню подію і як такий event-захід управляється, планується і послідовно виконується.
Event marketing: essence and main characteristics
Keywords: event-маркетинг; менеджмент; ринок; бізнес-діяльність