Типові помилки, що виникають при початковому навчанні техніко-тактичним діям у волейболі - Натарова, Вікторія Вікторівна; Натаров, Володимир Олександрович; Недбайло, Ірина Анатоліївна (Друкарня Мадрид, 2019)
Представлена класифікація типових помилок, що виникають на етапі початкового навчання техніки і тактиці волейболу. Інформація була отримана на основі вивчення літературних джерел і опитування експертів.
Keywords: навчальний процес; студенти; фізична культура; спорт