Перспективні технічні рішення для індуктивно-динамічних двигунів - Болюх, Володимир Федорович (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянуто технічні рішення по підвищенню ефективності індукційно-динамічних двигунів, які включають імпульсне модулювання струму індуктора, поліпшення теплового стану при роботі в циклічному режимі, розробку конструктивної схеми двигуна з неметалевим якорем та обґрунтування алгоритму вибору основних параметрів.

The technical decisions rising inductive-dynamic motors efficiency are developed that includes pulse modulating of their current inductor, improving thermal state at their cyclic working mode, developing of constructive scheme for the motors with non-metallic core and supporting by key settings selection algorithms.
Perspective technicaldecisions for innduction-dynamic motors
Keywords: імпульсне модулювання струму; індуктор; тепловий стан; неметалевий якор; inductive-dynamic motors; technical decisions; perspective