Дослідження можливостей поєднання графічних та процедурних методів для створення комбінованих 3D моделей - Гудков, Д. Р.; Ніцин, Дмитро Олександрович (ТОВ "Група компаній планета", 2019)
В роботі розглянуто можливості поєднання графічних та процедурних методів створення 3D ігрових моделей проекту рольової гри з використанням програмних пакетів тривимірної комп'ютерної графіки.
Keywords: комп'ютерні ігри; процедурне моделювання; графічне моделювання; ігрова графіка