Інформаційно-аналітичний огляд літературних джерел на основі VOSviewer - Вамболь, В. С.; Фролова, А. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Запропоновано комплексний підхід до інформаційно-аналітичного огляду літературних джерел. Основою є інтеграційне поєднання інтернет ресурсів, даних наукометричної бази Scopus, а також візуалізаційного сервісу VOSviewer.

A comprehensive approach to the informational and analytical review of literary sources is proposed. The basis is an integration combination of Internet resources, data from the Scopus scientometric database, as well as the VOSviewer visualization service.
Informational and analytical review of literary sources based on VOSviewer
Keywords: джерела інформації; візуалізація; огляд наукових джерел; наукометрична база Scopus; sources of information; visualization; review of scientific sources; scientometric database Scopus