Методичні вказівки до виконання та оформлення курсових робіт з дисципліни "Податкова система" - Коптєва (Фадєєва), Ганна Миколаївна (My University, 2018)
Виконання курсової роботи є важливою та обов’язковою складовою частиною навчального плану з дисципліни "Податкова система". Курсова робота є самостійною роботою, видом науково-дослідної роботи студентів у навчальному процесі. Мета написання курсової роботи з дисципліни "Податкова система" полягає в розширенні і поглибленні знань студентів з даної дисципліни, розвитку навичок самостійної роботи з обраної теми, опануванні умінням аргументувати власну точку зору, узагальнювати, систематизувати й аналізувати статистичні, фінансові та економічні показники і проводити розрахунки.
Keywords: методичні вказівки; етапи виконання курсової роботи; структура; зміст; вимоги до оформлення; навчальний процес