Формування інноваційного потенціалу підприємств малого та середнього бізнесу - Коваленко, Г. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуто особливості формування та розвитку інноваційного потенціалу підприємств малого та середнього бізнесу в Україні з урахуванням динаміки інноваційної активності вітчизняних МСП в останні роки та пріоритетних напрямків урядової підтримки інноваційних проектів до 2014р

The features of forming and development of small and middle- business enterprise’s innovative potential in Ukraine are considered in the article. The dynamics of innovative activity of Ukrainian small and middle- business enterprises in recent years and priority directions of governmental support of innovative projects up to 2014р. are taking into account
Forming of small and middle – business enterprise’s innovative potential
Keywords: динаміка; оборотні засоби підприємства; баланс; чинники; податки; ризики; бізнес-структури; фахівці