Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Організація підприємницької діяльності" - Перерва, Петро Григорович; Матросова, Вікторія Олександрівна; Ткачов, Максим Михайлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Методичні вказівки містять загальні вимоги до написання та оформлення курсової роботи з дисципліни "Організація підприємницької діяльності" слухачами післядипломної освіти зі спеціальності "Менеджмент організацій і адміністрування". У методичних вказівках визначається мета, завдання та послідовність виконання курсової роботи, наводяться рекомендації щодо написання окремих розділів роботи, вимоги до структури, змісту і оформлення пояснювальної записки.
Keywords: планування; бізнес; робота кваліфікаційна; методичні вказівки; ідея комерційна; оформлення роботи; бізнес-план