Дослідження ринку підприємств електротехнічної промисловості - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (Львівська політехніка, 2017)
Доведено, що місткість окремих сегментів ринку електротехнічної продукції може бути отримана з використанням декількох методів, основними з яких метод середньостатистичного моделювання (офіційні дані Держкомстату України), метод ланцюгових відносин, а також метод експертного оцінювання.
Keywords: ринок; електротехнічні вироби; попит; пропозиція; підприємства