Маркетингова діяльність в залежності від етапу життєвого циклу товару - Авраменко, Ю. П. (НТУ "ХПІ", 2012)
Стаття присвячена важливій ролі використання концепції життєвого циклу товару. Розглянуто сутність життєвого циклу товару, особливості маркетингової діяльності на кожному з етапів, а також види маркетингових стратегій та заходів, які залучаються відповідно цим стадіям.

Thіs article is devoted the important role of using commodity life-cycle conseption. Essenced the commodity life-cycle, each stage of marketing activity, and also types of marketings strategies and measures which are attracted according to these stages.
Keywords: концепція; стратегія; фірма; модифікація ринку; модифікація продукту