Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни "Електрофізичні технології" - Бойко, Микола Іванович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Дані методичні вказівки орієнтовані на методи і засоби, які застосовуються при здійсненні електрофізичних технологій: озонних, технологій з використанням ультрафіолету, очищення газових викидів.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; електрофізичні технології; одержання озону; ультрафіолетове випромінення; газові викиди; газоподібні речовини; очищення; високовольтні плазмохімічні реактори