Настільний теніс як ефективний засіб підтримки здоров'я студентської молоді - Кебало, Д. Ю.; Бочкарев, Сергій Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У роботі розглядаються особливості впливу регулярних занять з настільного тенісу на здоров’я студентської молоді. Настільний теніс – дуже популярна гра, що не вимагає великих матеріальних витрат та відрізняється високою руховою активністю. У студентів формуються такі важливі якості, як швидкість, спритність, координація, увага, реакція, окомір. Різноманітність рухових навичок і дій, різних по координаційній структурі та інтенсивності, сприяє розвитку всіх фізичних якостей.
Keywords: настільний теніс; студентська молодь; швидкість реакції; моторика; підтримка здоров'я; поліпшення зору; рухова активність