Особливості впровадження та використання вартісно-орієнтованого управління на українських підприємствах - Коробков, Д. В.; Сотніков, Андрій Вікторович (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглядаються особливості впровадження вартісно-орієнтованого управління, виявлено та систематизовано основні переваги і недоліки методів вартісно-орієнтованого управління.

The article discusses features the implementation of value-based management, analyzes the main advantages and disadvantages of methods of value-based management.
Keywords: менеджмент; акціонерна вартість; інвестиції