Формування навчально-пізнавальної компетентності студентів під час вивчення природничих дисциплін у закладах вищої освіти - Соколова, Тетяна Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
У статті розглядаються питання формування навчально-пізнавальної компетентності у студентів при вивченні природничих наук, описані компоненти, які складають структуру формування навчально-пізнавальної компетентності.

The article deals with the issues of formation of educational and cognitive competence in students in the study of natural sciences, describes the components that make up the structure of formation of educational and cognitive competence.
Formation of students 'educational competency during the study of natural disciplines in higher education
Keywords: компонент; навчально-пізнавальна діяльність; component; educational and cognitive activity