Динамічна нейромережева модель первинного перетворювача - Полярус, О. В.; Подорожняк, Андрій Олексійович; Коваль, А. О. (НТУ "ХПІ", 2014)
На основі використання нейромережевих алгоритмів розроблена динамічна нейромережева модель первинного перетворювача, яка здатна адаптувати свої динамічні параметри під умови проведення вимірювань. Приведені результати математичного моделювання роботи запропонованої нейромережевої моделі первинного вимірювального перетворювача.
Keywords: перетворювачі; вимірювальні інформаційні системи; математичне моделювання; нейромережева модель; первинний перетворювач; датчик; нейронні мережі