Метод багатопараметричних функцій для аналізу перехідних процесів в електричних колах з напівпровідниковими комутаторами - Михайленко, Владислав Володимирович (НТУ "ХПІ", 2013)
У цій статті проведено аналіз перехідних процесів в електричних колах з напівпровідниковими комутаторами. Створено математичну модель для аналізу перехідних процесів в напівпровідникових перетворювачах установок електроімпульсної обробки різних середовищ. Наведено графіки, що від ображають перехідні процеси у електричних колах.

Analysis of the connecting processes is organized In this article in electric circuit with semiconductor commutators. Mathematical model is created for analysis of the connecting processes in semiconductor converter of the installing the electropulsed processing the different ambiences. The Brought graphs, which show the connecting processes in electric circuit
Method much parametric functions for analysis of the connecting processes in electric circuit with semiconductor commutators
Keywords: високочастотне перемикання; перехідні процеси; напівпровідникові комутатори; MATHCAD; connecting processes; semiconductor commutators