Електроліт нікелювання - Будьонний, Анатолій Іванович; Проскуріна, Валерія Олегівна; Смирнов, Олександр Олександрович; Пилипенко, Олексій Іванович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2016)
Електроліт нікелювання містить сульфат нікелю і хлорид нікелю. Додатково до складу електроліту введена бутан-1,2-дикарбонова кислота.
Keywords: патент; корисна модель; хімічні технології; процес осадження; температура; гальванотехніка