Мальцева, А. О.Бухкало, Світлана ІванівнаІглін, Сергій ПетровичМисько, Д. Ю.Миронов, Вадим КостянтиновичСабецька, А. О.Штонда, А. О.Бандурян, І. К.Кобець, І. В.Гарбуз, О. С.2020-11-112020-11-112020Загальні умови процесів кристалізації цукру / А. О. Мальцева [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 233.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/49230ukдифузія сахарозибурячна тканинамолекули глюкозиконцентрація насиченняЗагальні умови процесів кристалізації цукруThesis