Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни "Теорія організацій" - Лінькова, Олена Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу «Теорія організацій» для студентів спеціальності 073 “Менеджмент” освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр містять актуальні питання, для відповіді необхідно вивчити додаткові матеріали за предметом.
Keywords: методичні вказівки; теорії організацій; організація як відкрита система; організація як соціум; самоорганізація; сучасна парадигма організації; синергія; проектування організацій; міжнародні організації; соціальна відповідальність організацій