Вплив модифікаторів на технологічні властивості адгезиву на основі севілену - Тихомирова, Тетяна Сергіївна; Рассоха, Олексій Миколайович (НТУ "ХПІ", 2008)
У статі наведено результати дослідження впливу модифікаторів на показник плинності розплаву, а також визначені параметри реологічного рівняння стану модифікованого та немодифікованого севілену. Також визначено оптимальний вміст модифікатору спираючись на результати дослідження реологічних характеристик адгезиву.

The results of research the master-butches influence’s on the index of fluid of melt are given in the article. Also parameters of flow equation for the composition of adhesive with master-butches and without them are estimated. The optimum parities of components of adhesive layer based on the flow characteristics are resulted in the work.
Keywords: термопласти; деформація; адгезив; метод екструзії