Інноваційні педагогічні технології в підготовці магістрів - Гуревич, Роман Семенович (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто напрями вдосконалення підготовки мaгicтрiв у педагогічних ВНЗ. До цих нaпрямiв вiднеcено: формування освітніх програм вiдповiдно до предметної гaлузi магістранта та використання інформаційно-комунікаційних технологій. Виокремлено умови, що дозволяють поліпшити підготовку мaгicтрiв педaгогiчної освіти.

The article describes the areas of improvement for masters in teaching university. These are as include: the formation of educational programs according to subject area masters and use of information and communication technologies. Pointed out in conditions that will improve the training of masters teacher education.
Innovative educational technology in the preparation of master
Keywords: вища професійна освіта; підготовка магістрів; технології навчання; компетентність; masters training; vocational training; technology training; development of competence