Фізика - Фатьянова, Нонна Борисівна; Шелест, Тетяна Миколаївна; Галущак, Ірина Володимирівна; Меньшов, Юрій Валентинович (My University, 2020)
Посібник містить основний теоретичний матеріл та практичні завдання, що відповідають усім розділам програми з курсу фізики. Призначено для студентів усіх спеціальностей дистанційної форми навчання.
Keywords: навчально-методичний посібник; основи класичної механіки; термодинаміка; електростатика; ядерні реакції; кристали; фонони; квантова теорія металів; хвильові процеси; дифракція світлових хвиль