Ризики діяльності підприємства у мінливому конкурентному середовищі - Віхляєва, Світлана Іванівна; Чекаліна, Елеонора Петрівна; Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (Verlag SWG imex GmbH, 2014)
У статті розглянуто фактори мінливого конкурентного середовища. Дається аналіз зовнішніх та внутрішніх факторів мінливого конкурентного середовища: виробничого, комерційного, конкурентоспроможності продукції та фази життєвого циклу товару.

The article says about the factors of changing competitive environment. Given the analysis of external and internal factors of changing competitive environment: industrial, commercial, product competitiveness and phases of the product’s life cycle.
Risks of the enterprise in the changing competitive environment
Keywords: конкуренція; середовище; економічна ефективність; діяльність підприємства; competition; environment; economic efficiency; enterprises’ activity