Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання "Теплотехнічні розрахунки роликової конвеєрної печі для виробництва керамічних плиток" - Нагорний, Андрій Олегович (My University, 2020)
Розглянуто методологічні засади теплотехнічних розрахунків випалювальних агрегатів технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів. Наведено характеристики конвеєрних печей, приклади виконання розрахунків та варіанти для виконання розрахункового завдання з курсу "Теплотехнічне обладнання підприємств", що викладається в рамках освітньої програми "Хімічні технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів". Призначено для студентів вищих навчальних закладів, технікумів та коледжів, а також технологів та інженерно-технічних працівників, що спеціалізуються у галузі хімічних технологій тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів.
Keywords: методичні вказівки; конвеєрна піч; випал; горіння палива; режим роботи; видатки тепла