Управління доставкою матеріальних ресурсів в ешелонованій складській системі при змішаних перевезеннях - Сисоєв, Володимир Вікторович (Державний університет інфраструктури та технологій, 2010)
Розглянуто проблему управління доставкою матеріальних ресурсів усередині системи матеріально-технічного забезпечення силових структур. Розроблена економіко-математична модель процесу доставки матеріальних ресурсів з урахуванням ешелонованої структури складської системи та змішаних перевезень.
Keywords: багаторівневі системи складування; ринки збуту; гуртові знижки; закупівлі; силові структури; децентралізація управління