Обрання стратегії інвестування - Погорєлова, Тетяна Олексіївна; Погорєлов, А. І. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуте поняття "стратегія інвестування" та основні аспекти, що пов’язанні з вибором унікальної стратегії інвестування на основі більш детального розгляду інвестиційних можливостей та параметрів.

The article defines "investment strategy" and the main aspects, related to the choice of an unique investment strategy based on a more detailed consideration of investment opportunities and options
Keywords: стратегія інвестування; інвестор; біржа; фондовий ринок; облігації; депозити; investor; exchange; fund market; bonds; deposits