Сутність професійно-особистісного саморозвитку майбутніх фахівців та його механізми - Романовський, Олександр Георгійович; Канівець, Марина Вікторівна (ТОВ фірма "Планер", 2013)
У статті наведено узагальнений теоретичний аналіз підходів до вивчення проблеми професійно-особистісного саморозвитку майбутніх фахівців. Розглянуто сутність і механізми даного процесу, а також необхідні умови для його успішного протікання.

The paper presents a theoretical analysis of a generalized approach to the problem of professional and personal self-development of future professionals. The essence of the process and mechanisms, as well as the necessary conditions for successful percolation are considered.
Keywords: саморозвиток професійно-особистісний; самосвідомість; самоосвіта; самовиховання; professional self-development; personal self-development; self-awareness; self-education