Економіко-правові проблеми забезпечення національної безпеки засобами інтелектуальної власності - Нагі, Сабольч; Гаврись, Ольга Олександрівна; Ткачов, Максим Михайлович (My University, 2022)
Доведено, що зовнішня передача прав інтелектуальної власності повинна відповідати загальній концепції національної безпеки, щоб забезпечити реалізацію динамічного балансу між розвитком і безпекою. Координація розвитку та безпеки, підвищення усвідомлення небезпеки та підготовка до небезпеки в мирний час є основним принципом управління країною.
Keywords: економіка; інтелектуальна власність; виключні права; національна безпека; правопорушення; захист