Оцінка закону розподілу функції напруги в мережах 6-35 кВ - Гриб, Олег Герасимович; Довгалюк, Оксана Миколаївна (Вінницький національний технічний університет, 2011)
Наведено результати аналізу напруги в електричних мережах 6-35 кВ для режимів максимальних і мінімальних навантажень. Зроблено виміри значень напруги в електричних мережах, для них побудовано емпіричні гістограми й виконано апроксимацію типовими аналітичними залежностями для всього періоду виміру, добового й годинного інтервалів. Кількісно підтверджено випадковий характер зміни напруги в мережі.
Keywords: електроенергія; мережа електрична; напруга; навантаження