Інноваційна складова комерційного успіху підприємства - Шаповал, Віктор Станіславович; Косенко, Андрій Васильович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що інноваційна складова комерційного успіху промислового підприємства як об’єкта інвестування є важливим показником, під яким слід розуміти його інтегральну характеристику з точки зору наявного фінансового стану, можливостей розвитку техніко-економічного та організаційного рівня виробництва, соціальної безпеки та інформаційної забезпеченості тощо.
Keywords: інноваційна діяльність; комерційний успіх; ринок; виробництво; промислові підприємства