Євген Іванович Сокол: до 65-річчя від дня народження - Семененко, Лариса Петрівна; Костроміна, Світлана Володимирівна; Бикова, Вікторія Іванівна (НТУ "ХПІ", 2017)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий шлях, науковий та науково-педагогічний доробок члена-кореспондента НАН України, доктора технічних наук, професора, ректора Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" Євгена Івановича Сокола. Біобібліографічний покажчик містить бібліографічні записи наукових, навчальних, навчально-методичних публікацій, видань за редакцією та дисертаційних досліджень, виконаних під керівництвом професора Є. І. Сокола. Окремо подані основні публікації про його наукову та організаційну діяльність. Видання розраховане на дослідників у галузі промислової електроніки, аспірантів, студентів технічних спеціальностей.
Keywords: діяльність наукова; нарис біографічний; біобібліографічний покажчик; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"; Сокол Євген Іванович; промислова електроніка; вчені НТУ "ХПІ"; електроніка; мікропроцесорна техніка; напівпровідники; перетворювальна техніка