Формування пізнавальних інтересів учнів ПТНЗ за допомогою інтерактивних засобів навчання - Кобися, А. П. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуто способи формування пізнавальних інтересів учнів з використанням засобів інтерактивного навчання на платформі блогів, описані можливості застосування Інтернет-технологій у навчальній та позаурочній роботі з учнями на основі доступних мережевих сервісів.

The article deals with how the formation of cognitive interests of students with the use of interactive learning based on blog, described the possibility of using Internet technologies in educational and extracurricular work with students on the basis of available network services.
Formation of cognitive interests of students of vocational schools through interactive learning tool
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; технології комп'ютерні; технології інформаційно-комунікаційні; засоби програмні; сервіси мережеві; процес навчально-виховний