Бухгалтерський облік в підготовці фахівців з фінансово-економічної безпеки - Давидюк, Тетяна Вікторівна; Боримська, Катерина Павлівна (Львівська комерційна академія, 2013)
У статті визначено місце бухгалтерського обліку в підготовці магістрів зі спеціальності 8.18010014 "Управління фінансово-економічною безпекою". Вказані фахівці здатні вирішувати проблеми зміцнення національної безпеки України, утворення недержавного сектору безпеки підприємництва, як складової частини національної безпеки держави, що відповідала б сучасним вимогам і міжнародним стандартам.

The article defines the place of accounting in training the master's degrees in the field 8.18010014 "Management of financial and economic security". These specialists are able to solve the problems of strengthening the national security of Ukraine, the formation of private security sector businesses, as component part of national security of our state which would answer modern requirements and international standards.
Accounting in training specialists of financial and economic security
Keywords: бухгалтерський облік; фінансово-економічна безпека; фахівці з безпеки; підготовка фахівців; accounting; financial and economic security; specialists of security; process of training specialists