Пам'яті Олександра Адольфовича Грунауера (1921-2013) - б/а (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Грунауер Олександр Адольфович залишив найкращі спогади у душах його численних учнів, які назавжди будуть із сердечним теплом зберігати пам'ять про свого Вчителя.
Keywords: Грунауер Олександр Адольфович; вчитель; педагог; кафедра ТММ; політехнічний інститут