Дослідження впливу АЕС на оточуюче серидовище на здоров'я людини - Ковтун, Д. Є.; Кручина, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Обґрунтовано доцільність та необхідність дослідження впливу атомних електростанцій на оточуюче середовище.

The expediency and necessity of studying the impact of nuclear power plants on the environment are substantiated.
Study of the impact of NPP on the environment on human health
Keywords: атомна станція; вплив; оточуюче середовище; радіація; nuclear power plant; impact; environment; radiation