Порівняльний аналіз ознак інноваційної та інвестиційної стратегій підприємства - Атюшкіна, В. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Проаналізовані елементи предметної області інноваційної та інвестиційної стратегії підприємства з метою визначення впливу ознак і чинників на узгодження названих стратегій.

The elements of subject domain of innovative and investment strategy of enterprise are analysed with the purpose of determination of influence of signs and factors on the concordance of the adopted strategies.
Keywords: узгодження; мультиплікаційний ефект; синергетичний ефект; інвестиційна стратегія; інноваційна стратегія