Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з курсу "Фізіологія людини" - Васьковець, Людмила Антонівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Методичні матеріали передбачають можливість проведення студентом самоконтролю. Самостійна робота студента виконується у вільний від занять час. Контроль за її виконанням відбувається під час консультацій викладача за даним курсом. «Фізіологія людини» – дисципліна, що вивчає закономірності функціонування організму людини та його складових частин у їхній єдності й взаємозв’язку з навколишнім середовищем.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; фізіологія людини; цивільна безпека