Методы исследования динамики инерционных вибромашин и определение действующих нагрузок в виброударной системе - Грабовский, Андрей Владимирович (НТУ "ХПИ", 2009)
Представлений аналіз існуючих методів дослідження динамічних характеристик інерційних машин. Запропонована багаторівнева схема методів розрахунків. Проведені дослідження вибивної машини згідно запропонованої схеми на всіх рівнях моделей динаміки. Для всіх розрахунків представлені теоретичні викладення по виведенню розв’язувальної системи рівнянь для динамічних моделей. Проведений аналіз і верифікація отриманих результатів.

The analysis of existent methods of research of dynamic descriptions of inertia machines is presented. The multilevel chart of methods of calculations is offered. Researches of knock-out machine are conducted in obedience to the offered chart at all levels of models of dynamics. For all calculations theoretical letups are presented on the conclusion of the resolvent system of equations for dynamic models. The analysis and verifications of obtained results is conducted.
Keywords: вибрационные машины; инерционная выбивная машина; программный модуль CosmosMotion; линейная система; ударное воздействие