Вдосконалення політики ціноутворення в сучасних умовах господарювання - Педенко, М. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуто метод ціноутворення, який би в сучасних умовах господарювання був орієнтований на споживача.

The method of pricing, which in modern terms is oriented to the user, is considered.
Keywords: ціна; бажаність; конкурентоспроможність; продукція; price; valued pricing; function of desirability; competitiveness of commodity