Сучасні напрямки організації ремонтного обслуговування виробництва на засадах аутсорсингу - Перерва, Петро Григорович; Погорєлов, Ігор Миколайович (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглянуті питання розвитку аутсорсингу ремонтного обслуговування виробництва на промислових підприємствах України. Визначені роль та основні переваги застосування аутсорсингу як ефективного інструменту оптимізації ремонтного обслуговування виробництва умовах економічної кризи.

In the article have been considered questions of development of оutsourcing of repair maintenance of production on the industrial enterprises of Ukraine. A role and basic advantages of application of оutsourcing has been determined as an effective instrument of optimization of repair maintenance of production terms of economic crisis.
Keywords: управління підприємством; реорганізація; витрати; прибуток; обладнання; бізнес-процес; менеджмент; виробництво; ресурси управлінські