Экспериментальные исследования нейросетевой микропроцессорной системы наведения танковой пушки - Истомин, Александр Евгеньевич (НТУ "ХПИ", 2008)
У даній статті розглянуто експериментальні дослідження нейромережевої мікропроцесорної системи наведення танкової гармати. Наведені результати експериментальних досліджень нейромережевої системи керування з нейроконтролером навченим безпосередньо по фізичній моделі системи наведення.
Keywords: нейроконтроллер; НК; нейросетевые системы управления; НСУ; персональный компьютер; ПК