Шкіль, О. О.Суполкіна, А. Р.Варанкіна, Олександра Олександрівна2023-01-032023-01-032022Шкііль О. О. Біотехнологія виробництва етилового спирту з використанням термотолерантних штамів дріжджів Saccharomyces cerevisiae / О. О. Шкіль, А. Р. Суполкіна, О. О. Варанкіна // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 10-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2022 р. / ред. кол.: T. Mdzinarashvili [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 136-137. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60766.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60766ukпаливо з вмістом етилового спиртумодифікований штам дріжджівсамофлокуляціястійка ферментаціятермотолерантний штам дріжджівБіотехнологія виробництва етилового спирту з використанням термотолерантних штамів дріжджів Saccharomyces cerevisiaeArticle