Особливості матричних моделей оцінювання ефективності діяльності промислового підприємства - Пономарьов, Владислав Дмитрович (Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова, 2025)
В доповіді обґрунтовано, що матричні моделі оцінювання ефективності діяльності промислового підприємства виступають потужним аналітичним інструментом. Матричні моделі дозволяють візуалізувати складні залежності між різними факторами успіху, систематизувати оцінку за декількома критеріями, ідентифікувати сильні та слабкі сторони підприємства, а також розробити рекомендації для оптимізації його діяльності
Keywords: ефективність; економіка; виробнича діяльність; оцінка; технології; розвиток; промислові підприємства