Церетелі, Вікторія ОлександрівнаЛяшуга, І. Ю.Грдзелідзе, Сергій РіпатовичАбрамова, О. В.2023-03-022023-03-022023Методичні вказівки "Раціональне харчування та оптимізація питного режиму студентів" [Електронний ресурс] : для студентів НТУ "ХПІ" денної форми навчання усіх спеціальностей з дисципліни "Фізичне виховання" / уклад.: В. О. Церетелі [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 29 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/62947.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/62947Крім соціальних та біологічних факторів здоров’я нашої молоді багато в чому визначається суб’єктивним ставленням людини до свого здоров’я та здоров’я оточуючих людей, її способом життя.ukметодичні вказівкигігієнічні умовиенергетична цінністьмікромакронутрієнтимакронутрієнтирекомендаціїздоровий спосіб життяМетодичні вказівки "Раціональне харчування та оптимізація питного режиму студентів"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0002-2857-7771