Методичні вказівки "Раціональне харчування та оптимізація питного режиму студентів" - Церетелі, Вікторія Олександрівна; Ляшуга, І. Ю.; Грдзелідзе, Сергій Ріпатович; Абрамова, О. В. (My University, 2023)
Крім соціальних та біологічних факторів здоров’я нашої молоді багато в чому визначається суб’єктивним ставленням людини до свого здоров’я та здоров’я оточуючих людей, її способом життя.
Keywords: методичні вказівки; гігієнічні умови; енергетична цінність; мікромакронутрієнти; макронутрієнти; рекомендації; здоровий спосіб життя